Blog

Week 5

Deze week ben ik bezig geweest met het maken van de review filter pagina. Op deze pagina staat een tabel met alle reviews. Op de pagina kun je de reviews filteren op datum, gemiddelde score en zoek resultaat. De zoek resultaten kun je ook specificeren op bijvoorbeeld huurde, eigenaar, parknaam of huisnummer. Soms kun je enorm veel resultaten krijgen, dit zorgt er voor dat het enorm lang duurt totdat de pagina geladen wordt. Daarom heb ik ook een filter toegevoegd die er voor zorgt dat je een maximum kunt zetten aan hoeveel resultaten je wilt. Standaard staat hij op 100 resultaten, wat er voor zorgde dat de pagina veel sneller laad.

Als laatste moest ik er voor zorgen dat je van de resultaten die je kreeg op de website een export kan maken naar een Excel bestand. Vorige week had ik hier heel veel problemen mee, maar nu snapte ik al veel beter hoe het werkte en had ik de export al vrij snel klaar.

Deze week was ook mijn laatste week van mijn stage. Daarom moest ik er voor zorgen dat al mijn werk op de develop branche zat zodat de rest van de development team bij mijn werk kon komen. Daarnaast was mijn review branche waar ik al mijn review pagina’s op heb gemaakt af en moest hij getest worden. Toen ik mijn branche had gefinisht en alles op de develop branche stond was mijn stage afgelopen. De jongens van de development team hadden nog een afscheidsborrel geregel met alle collega’s van heerlijkehuisjes.nl. Dit was ontzettend gezellig en super leuk. Ik kreeg nog een heerlijkehuisjes goodiebag mee en een bier pakket. Na afscheid genomen te hebben was mijn stage officieel ten einde.

Ik vond mijn stage echt super leuk en heb echt enorm veel geleerd tijdens mijn stage. Voor mijn stage, blog, stageverslag, kennis en ontwikkelingen die ik heb gemaakt wil ik iedereen binnen heerlijkehuisjes.nl ontzettend bedanken. Voornamelijk het development team dat ontzettend veel tijd en energie in mij heeft gestopt om mijn stage tot een succes te laten eindigen.

Gerben, 3 maanden geleden:

hoi

Kaas, 2 maanden geleden:

Luuk

Kaas Kaassen, 2 maanden geleden:

Gegroet, vreemdeling